ELEASEN is op 1 juni 2021 opgericht door Bjorn Elijzen (42). Na 20 jaar ervaring binnen de automotive heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. Creatief , makkelijk contact maken , geïnteresseerd, eerlijk, gedreven en humor zijn woorden die passen bij mij. Ik ben goed in het regisseren van een aan of inkoop proces. Ik communiceer duidelijk en maak met u geen afspraken die ik niet na kan komen.
 
ELEASEN is een kleine wendbare speler binnen de automotive. De combinatie van goede bereikbaarheid , ervaring en een onderbouwd persoonlijk advies maken voor u de keuze om samen te werken met ELEASEN. Wij bieden de mogelijk om materieel voor u aan en in te kopen en verzorgen indien gewenst de leasing. Los van alles , de ervaring , de passie , de kennis……..is er maar 1 ding echt relevant en dat is samenwerken met iemand die oprecht en geïnteresseerd is.
 
Geïnteresseerd in wat u bezig houdt en wat voor u ook naast uw onderneming belangrijk is. Daarom : “Nice to Lease You” , het moet leuk zijn om met ELEASEN samen te werken , dat is een aanvulling op de ervaring en professionaliteit die leidend is.
 
ELEASEN staat ook voor 20 jaar verkoopervaring , in de verkoop van:
 
  • 60 motorfietsen
  • 500 personenwagens
  • 120 vrachtwagens
  • 120 trailers 
 
Graag breid ik bovenstaande ervaringen uit door u als klant te verwelkomen bij ELEASEN.

ELEASEN

Een goede lease oplossing begint altijd bij persoonlijk contact. U bereikt Bjorn op onderstaand nummer voor persoonlijk advies of vul uw gegevens in via ons contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Logo_350px_hg-410x348