Gebruikte materieel verkopen?

 
Mocht u overwegen om uw gebruikte materieel te verkopen dan kan ETRADING u daarin voorzien van advies.
 
Bel Bjorn op 06-45599174 of stuur een mail met behulp van ons contact formulier en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op. 
 
Het netwerk en de ervaring van ETRADING binnen de automotive wereld geven u snel inzicht in de marktwaarde die past bij het materieel wat u gaat verkopen.
 
Ook kan het voor uw onderneming interessant zijn om uw waardevolle materieel onder te brengen in een veiling , hierover kunnen we u in een persoonlijk gesprek meer informatie geven.
 
Wij verzorgen bij inkoop de complete afwikkeling variërend van een marktconforme prijs tot transport en betaling van het door u aangeboden materieel.
 
Voor een juiste prijs van uw materieel is het voor u als ondernemer waardevol dat u specialisten benaderd. Ik kan in overleg met u de juiste mensen benaderen die gericht zoeken naar het product wat u wil gaan verkopen. 
 
Het wordt vaak onderschat hoeveel tijd er in gaat zitten om gebruikt materieel te verkopen aan de juiste partij voor de juiste prijs , ETRADING kan u hiermee tijd en geld besparen door in overleg met u de juiste mensen te benaderen.

ETRADING

Een goede oplossing begint altijd bij persoonlijk contact. U bereikt Bjorn op onderstaand nummer voor persoonlijk advies of vul uw gegevens in via ons contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

ETRADING