ELEASEN kan u op gebied van commercie en marketing adviseren.

 

Marketing 

Door de opgegane ervaringen vanuit het verleden kan ik u helpen met een strategisch marketing plan om meer aandacht te genereren voor uw product of bedrijf.
 
Door het maken en regisseren van een originele content die past bij uw bedrijf kunt in 1 klap de indentiteit van uw bedrijf benadrukken en uitvergroten.
 
In 2016 mocht Bjorn voor Bakker Bedrijfswagens een bedrijfsfilm regisseren omtrent de “kwartjes DAF” ook heeft Bjorn in 2019 voor MAN Apeldoorn een bedrijfsfilm geregisseerd. Een originele manier van aandacht genereren draagt bij aan de uitstraling die u met uw onderneming wil gaan neerzetten. Tijdens een persoonlijk gesprek kan ELEASEN u inzicht geven in kosten , tijd en impact die een dergelijke campagne heeft voor uw bedrijf. Ook het op de juiste manier inzetten van Linkedin kan uw bedrijf opdrachten of medewerkers bezorgen waardoor u uw ambities verder kan uitbouwen.
 

Commercie 

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning voor verkoop van uw (Automotive) product dan kan ELEASEN  u helpen. Is uw bedrijf dusdanig aan het groeien dat extra omzet en new business welkom zijn dan kan Bjorn u hiermee ondersteunen. Deuren intrappen en koude acquisitie voeren in zowel binnen als buitenland (Duits en Engelstalig) kan voor u leads opleveren die van onschatbare waarde zijn.
 
Heeft u een nieuw (automotive) product wat (tijdelijk) meer aandacht en energie verdiend ?
 
ELEASEN kan u hiermee van dienst zijn , met 20 jaar automotive ervaring kunnen we samen kijken of Bjorn zijn manier van werken de juiste (tijdelijke) oplossing is voor uw bedrijf.

ELEASEN

Een goede lease oplossing begint altijd bij persoonlijk contact. U bereikt Bjorn op onderstaand nummer voor persoonlijk advies of vul uw gegevens in via ons contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Logo_350px_hg-410x348