U zoekt een truck , trailer , motorfiets of personenwagen ?

 
Doordat ETRADING ervaring heeft in alle bovenstaande branches kunnen wij gericht aankopen wat u zoekt. Ook een aanverwante zoekopdracht voor heftruck , kraan of grondverzet machines kunnen wij voor u invullen. Wij nemen contact op met de partij die bij u past waardoor u tijd bespaart en gekoppeld wordt aan iemand die u snapt.
 
Interesse en nog veel belangrijker passie en beleving dragen bij aan een goed advies omtrent uw aankoop. Bedrijfsmatig adviseert ETRADING uw bedrijf inhoudelijk (technisch) goed en dragen we door het goed vastleggen van onze contactmomenten bij aan een 100% afevering van uw aankoop. ETRADING kan kennis en advies delen met de mensen uit het netwerk wat vanaf 2000 opgebouwd is. Zo is er altijd antwoord op uw (technische) vragen.
 
Op gebied van uw (zakelijke) personenwagen komt er uiteraard niet alleen technisch advies naar boven maar speelt gevoel en passie ook  een belangrijke rol. Het merk wat bij u past is dan snel bepaald. Maar kopen we de auto samen in via het buitenland of gaan we voor een specialist die ervoor zorgt dat zijn aanpak perfect past bij uw wensen ?
 
Alles wordt bepaald door het persoonlijke  gesprek wat u met ETRADING aangaat, daarin kunnen wij door naar u te luisteren en onze  ervaring toe te passen een goed advies geven. In combinatie met de mogelijkheid om hierin ook de financiering te verzorgen maakt dat wij u compleet kunnen ontzorgen, niets is hierin te gek als we samen een plan van aanpak maken.
 
Voor meer informatie bel met Bjorn op 06-45599174 of neem contact op via het formulier “ Aankoop”.

ETRADING

Een goede oplossing begint altijd bij persoonlijk contact. U bereikt Bjorn op onderstaand nummer voor persoonlijk advies of vul uw gegevens in via ons contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

ETRADING